Welkom bij Bureau Maaiveld, het breed inzetbare bureau voor ontwikkeling

Welkom

Be willing to let go of who you think you should be,
in order to become who you are.
(Brene Brown)


Welkom bij Bureau Maaiveld, het breed inzetbare bureau voor ontwikkeling voor particulieren en organisaties van Marco (Co) Schneiders.

Bureau Maaiveld helpt graag bij alles rondom groei; bewustwording en de ontwikkeling van je zelfbewustzijn, je identiteit, je eigen talent en potentieel. Daarbij staat veerkracht ontwikkelen, zowel in je persoonlijke omgeving als in je zakelijke omgeving, centraal.
Denk aan:

Bureau Maaiveld is inzetbaar voor het ondersteunen van teams en organisaties op gebied van ontwikkeling van talent, communicatie en teamontwikkeling.
Denk aan:

Met Bureau Maaiveld verleid ik je vriendelijk en waarderend om uit je comfortzone te komen. Ik sta daarbij voor ontwikkeling vanuit respect en waardering voor jezelf en voor elkaar.
Ik breng gecompliceerde dingen naar de kern én ik zoek altijd naar de menselijke maat. Want het leven is al ingewikkeld genoeg!
Bij al mijn trajecten zet ik, als het even kan, graag een gepaste dosis humor en speelsheid in onder het motto: Licht waar het kan en serieus waar het nodig is.

Afhankelijk van jouw behoeften zet ik COACHING, TRAININGSACTEREN, TRAINING en/of TOEGEPAST THEATER in om jouw, je team of organisatie met je ontwikkelingsvraag te ondersteunen.