Maaiveld Training

Training

Do the best you can until you know better
Then when you know better, do better
(Maya Angelou)


Maaiveld Training biedt trainingen aan waarbij het gaat om ontwikkeling van talent, betere samenwerking en betere communicatie, intern in het team, in de organisatie én met de klant. Ik werk als Maaiveld Training graag voor teams en organisaties die willen werken vanuit authenticiteit, respect voor elkaar en oprechtheid. Prettig met elkaar communiceren en samenwerken is niet vanzelfsprekend. Daar zijn afspraken voor nodig, maar vooral ook oefening. En dat oefenen is nooit klaar. Net als bij fysieke training, waarbij je conditie achteruitgaat als je niet traint, gaat de kwaliteit van samenwerken achteruit als je niet oefent. Daarom biedt Maaiveld Training ook allerlei follow-uptrajecten met training en coaching aan teams en individuele medewerkers, omdat een verandering pas echt beklijft als er regelmatig op teruggekomen wordt.
Graag zet ik een plan op dat helemaal op jouw bedrijf is toegespitst.
Maaiveld Training beschikt over een netwerk van trainers en coaches die vanuit diverse invalshoeken jouw unieke project of traject kunnen begeleiden.

“Marco kan deelnemers prikkelend uitdagen en weet gevoelige thema’s op een respectvolle manier aan te kaarten.
Hij schuwt niet om ook zichzelf van een prettig raakbare kant te laten zien. Dat ontwapent en verbindt en nodigt deelnemers uit om ook die stap te nemen.”

Drama: het simuleren van een werkelijkheid; doen alsof
Bureau Maaiveld maakt overal graag een drama van, óók van trainingen. Niet beredeneren maar ervaren, daar draait het om. Drama is een ijzersterk middel om weerstand, gelatenheid en koudwatervrees om te buigen in veranderenergie. In een trainingssessie zorgt een acteur ervoor dat de stof niet alleen begrepen, maar ook doorvoeld wordt. In een ontwikkelingstraject zorgt een prikkelende theatervoorstelling gegarandeerd voor een stroomversnelling in het proces. Door situaties niet via je hoofd maar via ervaring te beleven, kom je uit je vaste denkpatronen, het zorgt voor identificatie met anderen (collega’s of klanten) en het schept verbondenheid.
(kijk ook bij Trainingsacteren en Toegepast theater).

Informeer naar de mogelijkheden en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.